Както вече е ясно,  жертвите на разстрела в ЮАР са Къро

...
Както вече е ясно,  жертвите на разстрела в ЮАР са Къро
Коментари Харесай

Изненада? Това ли е жената на Къро

Както към този момент е ясно,  жертвите на разстрела в ЮАР са Къро и жена му, тяхната икономка и един охранител. За негова брачна половинка се спряга именно Гергана Кочанова, която е носителка на купата „ Мис България Вселена “ от 2007 година, написа lifeonline.bg

През 2015 година името на Гергана се свързва с Красимир Каменов – Къро. В жълти медии се появяват дописки за раждането на правоприемник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя семейството си в обществените мрежи на „ Каменов “, напомнят те.
-->
В изявленията оттогава се оповестява, че Къро е станал татко, а бебето се е появило на бял свят при започване на 2015 година. Дотогава Къро не е имал проблеми с правораздаването.

В Южна Африка съгласно слуховете Красимир Каменов заживява с моделката Гергана Кочанова в голямо имение посред саваната, въпреки и в изявленията от преди 8 години да се твърди, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга, то съвпаденията в имената наподобяват прекомерно съмнителни.

Проверка откри, че от години Гери Кочанова живее в ЮАР в огромен дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце.

Според полицията в Кейптаун има 4 жертви с огнестрелни рани при нападението, 2 дами и 2 мъже на възраст сред 40 и 50 години, само че сред тях няма малолетни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР